Announcement

Collapse
No announcement yet.

Troubles with FoxPro ODBC connection

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Troubles with FoxPro ODBC connection

    Hi every body

    i created a new odbc connection with a foxpro database, when i created and checked it, the connections show mee that the connection was successfully, but when i try to see the database tables, i cant see any tables and send a message that the connection has an error.

    i test the odbc connection with other tools and it works fine, then a don't know if are there a issue with scriptcase and foxpro dtabases?

  • #2
    foolish question, but which licence of SC do you have?
    Albert Drent
    aducom software netherlands
    scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
    www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

    Comment


    • #3
      Originally posted by aducom View Post
      foolish question, but which licence of SC do you have?
      i have a sc ver 6.00 and it is and Enterprise Copper

      Comment


      • #4
        The only thing I can think of are incompatibilities in ODBC version. FoxPro is pretty old and perhaps it's odbc driver is not compatible with current standards. But looking at the definition screen there's not much to do, so I fear that you need to get into contact of SC. I would suggest you try to chat as that is more direct than depending on email.
        Albert Drent
        aducom software netherlands
        scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
        www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

        Comment


        • #5
          Are you using the OLEDB driver or the ODBC driver? THe ODBC driver is actually not supported anymore..

          Comment


          • #6
            thank you for your reply, i'm using a visual fox pro 9.0 oledb driver, but i created a connection in odbc data access and it's the connection i use in sc to access the tables

            Comment


            • #7
              I think it is best to test a local php file first. Check out this: http://stackoverflow.com/questions/1...-ole-db-driver
              The driver apparently has to be installed as administrator (I didnt know that one). Maybe that is the issue.
              I advise you to check your connection first with a general database tool like microsoft access of even excel

              Comment


              • #8

                Did you ever get a resolution to this. I'm testing an app for Vista and ran
                into the exact same problem
                220-902 Exam Questions

                Comment

                Working...
                X