Announcement

Collapse
No announcement yet.

Missing Labels

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Missing Labels

    I have added several new columns to the database. Run Dictionary update, then Sync on the form. The new fields show on the form as they supposed to but I'm missing the labels. I checked the Language file and I can see the labels. Tried to regenerate, remove temp files nothing works. Any ideas how to get labels on the form.
    Even if I go to the Language table and manually change some Labels, regenerate,... but the form still shows blanks.

    Any ideas ?

    Arthur
    -----------------------------------------
    Arthur Klisiewicz
    dATA POINT SOFTWARE
    www.datapointsoftware.com

  • #2
    Originally posted by aka View Post
    I have added several new columns to the database. Run Dictionary update, then Sync on the form. The new fields show on the form as they supposed to but I'm missing the labels. I checked the Language file and I can see the labels. Tried to regenerate, remove temp files nothing works. Any ideas how to get labels on the form.
    Even if I go to the Language table and manually change some Labels, regenerate,... but the form still shows blanks.

    Any ideas ?

    Arthur
    If you look at the form then the {} description is not there? Not sure what happens sometimes as we use tables in different forms and then syncing isn't working some times. But I haven't got the nail behind it..
    Albert Drent
    aducom software netherlands
    scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
    www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

    Comment

    Working...
    X