Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem running post-install step / Error running components/apache/sc_apache start

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem running post-install step / Error running components/apache/sc_apache start

    Hello,

    Recently I had purchased ScriptCase V7. When I install the software on my VPS I receive the follow error:

    Installing
0% ______________ 50% ______________ 100%
#########################################
    Warning: Problem running post-install step. Installation may not complete 
correctly
Error running components/apache/sc_apache start : components/apache/sc_apache: 
regel 12: 31366 Segmentatiefout (geheugendump gemaakt) $path_dir/httpd 
-k $1 -d "$path_dir"
Press [Enter] to continue :
----------------------------------------------------------------------------
Setup has finished installing Scriptcase 7 on your computer.
    View Readme file? [Y/n]: y

    Can you please help me with this issue?

    Thank you so much.

    Best regards,
    Eric

  • #2
    Hello Eric,

    What Linux distribution did you try to install SC?

    Also, besides the error message, are you able to run ScriptCase?

    regards,
    Bernhard Bernsmann

    Comment


    • #3
      Hello Bernhard,

      I have CentOS 6.0 + PHP 5.3 installed on my VPS, I have tried the automatic installer as available on ScriptCase's website. I could not run ScriptCase yet, but given the requirements listed on the website it should run. Even when I try the URL + port number 97 like: http://www.domain.com:97 or http://www.domain.com:97/developer, ScriptCase does not appear.


      Best regards,
      Eric
      Last edited by eric1982; 03-12-2013, 04:54 PM.

      Comment


      • #4
        Hello Eric,

        Please contact our support regarding this issue. Our chat is active on workdays from 8:00am to 6:00pm (GMT -3), and our ticket system is always available.

        regards,
        Bernhard Bernsmann

        Comment


        • #5
          Dear Bernhard,

          Thank you. I already have done that, I have some doubts with 'always'.

          Best regards,
          Eric

          Comment


          • #6
            Hello,

            Did you had any problem to open a ticket? Or is the answer taking too long?

            regards,
            Bernhard Bernsmann

            Comment


            • #7
              Hello Bernhard,

              Yes,it works, but the answer is taking too long. I told them several times. It is a bit frustrating.

              Best regards,
              Eric

              Comment


              • #8
                Hello Bernhard,

                I have uploaded ScriptCase manually (according to the instructions of ScriptCase in the ticket) however, I was trying to access the page with port numbers 97, 85, 86, 80 and more. I did not see the screen to complete the installation.

                How can I find out which port I have to use?

                Thank you so much.

                Best regards,
                Eric
                Last edited by eric1982; 03-13-2013, 03:36 AM.

                Comment


                • #9
                  Hi Eric,

                  may be that link can help you to detect which ports are open to listen ...

                  http://www.centos.org/docs/5/html/5....ver-ports.html

                  BR

                  Eric

                  Comment


                  • #10
                    Hello Eric,

                    Thank you very much for the link! I will try this command in the evening, as I have to work within a few minutes.

                    Best regards,
                    Eric

                    Comment


                    • #11
                      Hello,

                      I have tried the ports mentioned after typing the command, but nothing works. Is there another solution?

                      Thank you.

                      Best regards,
                      Eric

                      Comment


                      • #12
                        Eric,

                        Have you ever solved this problem? I am having the same issue.

                        Thanks

                        Comment


                        • #13
                          Hello Paul,

                          I was informed by our team that the installer is only working with Debian distributions.

                          If you are working on another distribution you will have to install the Web Environment manually first supporting PHP 5.3 (with mbstring, zip e gd enabled) and Zend Loader 3.3 and then install SC 7.

                          regards,
                          Bernhard Bernsmann

                          Comment

                          Working...
                          X