Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem during installation

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem during installation

    Hi,

    On my 64 bit RHEL5.4 system I have create a virtualhost www.scriptcase.lan, under the folder /home/www
    Therefore, the global path is /home/www/scriptcase.lan. Here I have unzipped SC v5 and the folder is renamed scriptcase.
    Then, I have applied the permissions: chmod 777 scriptcase -R.
    This is the section of virtualhost in httpd.conf

    Code:
    <VirtualHost *:80>
    ServerName www.scriptcase.lan
    DocumentRoot "/home/www/scriptcase.lan/scriptcase"
    ServerAlias scriptcase.mysite.it
    PHPINIDir "/usr/local/apache2/conf"
    <Directory "/home/www/scriptcase.lan/scriptcase">
    allow from all
    Options +Indexes
    </Directory>
    <Directory "/home/www/scriptcase/cgi-bin">
    AllowOverride None
    Options ExecCGI -MultiViews -Indexes
    Order allow,deny
    Allow from all
    </Directory>
    ErrorLog logs/error_scriptcase.lan.log
    LogLevel warn
    CustomLog logs/access_scriptcase.lan.log combined
    ServerSignature On
    </VirtualHost>
    And I have adjusted the Hosts File.

    1) In my browser I type: http://www.scriptcase.lan and the SC welcome page is opened (look the picture at end of topic)

    2) I click on Next and the Registration page is displayed (second screenshot - the URL displayed is http://www.scriptcase.lan/install.php)

    3) I enter myreg and click on Next. The problem that occurs is documented in the third screenshot: the URL is http://install.php

    This is the screenshot:

    Can someone help me ?

    Thank You and Best Regards
    Gaetano


    Thank You and Best Regards
    Gaetano

  • #2
    Re: Problem during installation

    It has been a while since I have installed RH/Fedora.

    Have you tried accessing your login using the server IP address instead of ServerName?

    Scott.

    Comment


    • #3
      Re: Problem during installation

      Hi Scott,

      I have modified the virtualhost:

      <VirtualHost *:80>
      ServerName www.scriptcase.lan
      DocumentRoot "/home/www/scriptcase.lan"
      ServerAlias scriptcase.myftp.org
      <Directory "/home/www/scriptcase.lan">
      allow from all
      Options +Indexes
      </Directory>
      <Directory "/home/www/scriptcase.lan/cgi-bin">
      AllowOverride None
      Options ExecCGI -MultiViews -Indexes
      Order allow,deny
      Allow from all
      </Directory>
      ErrorLog logs/error_scriptcase.lan.log
      LogLevel warn
      CustomLog logs/access_scriptcase.lan.log combined
      ServerSignature On
      </VirtualHost>
      In the browser I open http://www.scriptcase.lan/scriptcase and the previous problem is resolved.

      But a new problem occurs !!



      The bar runs continuously and no page is loaded.

      Have You an Idea ?

      Thank You and Best Regards.
      Gaetano
      Thank You and Best Regards
      Gaetano

      Comment


      • #4
        Re: Problem during installation

        It seems to be your VH setup since you are getting different results after change.

        I would really try using an IP (ie: localhost, 127.0.0.0, 192.168.0.xxx) and see if that works, If so, then your VH settings need to be adjusted more.

        Also, what versions of PHP/MySQL are you running?
        Does your install DIR have full permissions recursively?

        Regards,
        Scott.

        Comment

        Working...
        X