Announcement

Collapse
No announcement yet.

10 minute to generaye a data grid

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 10 minute to generaye a data grid

    I use SC8 connect an old MySQL (5.0) database. Generate source code of one grid takes 10 minute. The grid only contain search and grid, no detail, summary and chart. I created 2 grid and the project generation is hang up at the "Generating source-code" screen.

    I select transactional and non-transactional in the database connection without improvement, use PDO made the generation hang up at the select application screen.

    It's not the problem of SC setup, because I can generate PostgreSQL DB grid in seconds.

    I just want to know what degrade the generation of the MySQL gird.

    Regards,

    Almond Wong
    Last edited by almondwong; 08-08-2014, 01:58 PM.

  • #2
    After a while, the generation hang up. The apache error log is as follow:

    [Sat Aug 09 01:12:00.760513 2014] [fastcgi:error] [pid 2073] [client 10.10.10.11:55620] FastCGI: comm with server "/data/SC_v8/components/apache/cgi-bin/php.fcgi" aborted: idle timeout (30 sec)
    [Sat Aug 09 01:12:00.760658 2014] [fastcgi:error] [pid 2073] [client 10.10.10.11:55620] FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server "/data/SC_v8/components/apache/cgi-bin/php.fcgi"

    Regards,

    Almond Wong

    Comment


    • #3
      Hello,

      Is this issue happening to a specific Grid? If so, is it viable to create a new grid application?

      regards,
      Bernhard Bernsmann

      Comment


      • #4
        It now became "Internal Server Error" all the time. No matter generate source code, update version, or others.

        I reinstalled a clean CentOS 6.5 and the result is the same. No matter 8.0.000 or 8.0.002, every time when I execute "Update Version", it return "Internal Server Error" after I click "Download and Install updates". But the "Check ScriptCase Update" and "Search for Updates" looks O.K. "Search for Updates" returns "Updates found:4193", so, I think my network has no problem.

        Please advice what is the matter. The apache error log;

        [Tue Aug 12 22:00:59.577565 2014] [fastcgi:error] [pid 2604] [client 10.10.10.11:50672] FastCGI: comm with server "/data/SC_V8/components/apache/cgi-bin/php.fcgi" aborted: idle timeout (30 sec), referer: http://10.10.10.60:88/scriptcase/dev...e54c66940789e1
        [Tue Aug 12 22:00:59.577688 2014] [fastcgi:error] [pid 2604] [client 10.10.10.11:50672] FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server "/data/SC_V8/components/apache/cgi-bin/php.fcgi", referer: http://10.10.10.60:88/scriptcase/dev...e54c66940789e1


        Regards,

        Almond Wong

        Comment


        • #5
          Hello Mr. Wong,

          You could perform a manual update to work with our latest version. Backup your Scriptcase folder before doing the procedures listed below:

          http://suporte.scriptcase.com.br/ind.../manual-update

          I'm also verifying the issue with our bugs team.

          regards,
          Bernhard Bernsmann
          Last edited by bartho; 08-13-2014, 12:03 AM.

          Comment


          • #6
            Thank you for your reply.

            Actually, I did the manual install at the first time according to your instruction on converting SC7 to SC8. And downloaded the following:
            scriptcase-8.0.002-en_us.tgz

            The install is successful except convert the project from SC7 to SC8. But upon generating source code, it return "Internal Server Error".

            So, I start fresh install on CentOS 6.5, CentOS 7 and Windows Pro 7. Only the Windows version is successful with "Version Update" and "Generating Source Code". The 2 CentOS is failed.


            Regards,

            Almond Wong

            Comment


            • #7
              I noticed slow down too.

              A simple grid of 6 number fields, without lookups or anything, 50 seconds for generate
              /Giuseppe

              Professional Scriptcase Services
              Some Customers opinions

              Comment


              • #8
                What are the O/S you use ? I encountered slow down at first and later became "Internal Server Error".

                Regards,

                Almond Wong

                Comment

                Working...
                X