Announcement

Collapse
No announcement yet.

ScriptCase v8.0.027 (12-30-2014 14:00)

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ScriptCase v8.0.027 (12-30-2014 14:00)

    Specific correction

    - Fixed problem insert and update files on multiupload fields.


    Bug

    - Fixed problem in the validation of required fields when using special conditions in the date field of the filter.
    Best Regards,
    John L. Santos

    Bug Tracker Team
    NetMake - IT Solutions

  • #2
    Not sure if it's related to the changes but there's a serious bug in creating image buttons:

    create a button on a form of type php
    change the button to image type
    click the image icon to select an image..... it will *not* show up.

    It's not possible to select images any more?


    The url of the image link is: javascript: nm_window_image_new('ico','form_edit',%20'fld_img' , ''); nm_form_modified()

    On header/footer the link does work but shows only the plain link, w.o. nm_form_modified() part, so I guess thats the problem.
    Last edited by aducom; 12-31-2014, 06:57 AM.
    Albert Drent
    aducom software netherlands
    scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
    www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

    Comment


    • #3
      Problem with SQL error when inserting new record on form with multiupload image field remains. Please fix this.

      Comment


      • #4
        Originally posted by aducom View Post
        Not sure if it's related to the changes but there's a serious bug in creating image buttons:

        create a button on a form of type php
        change the button to image type
        click the image icon to select an image..... it will *not* show up.

        It's not possible to select images any more?


        The url of the image link is: javascript: nm_window_image_new('ico','form_edit',%20'fld_img' , ''); nm_form_modified()

        On header/footer the link does work but shows only the plain link, w.o. nm_form_modified() part, so I guess thats the problem.
        Hello,

        The problem was simulated locally and registered in our system. We are providing the fix in the next updates.
        Best Regards,
        John L. Santos

        Bug Tracker Team
        NetMake - IT Solutions

        Comment


        • #5
          Originally posted by JH777 View Post
          Problem with SQL error when inserting new record on form with multiupload image field remains. Please fix this.
          Hello,

          I sent you an email requesting more information problem.
          Best Regards,
          John L. Santos

          Bug Tracker Team
          NetMake - IT Solutions

          Comment


          • #6
            Originally posted by aducom View Post
            Not sure if it's related to the changes but there's a serious bug in creating image buttons:

            create a button on a form of type php
            change the button to image type
            click the image icon to select an image..... it will *not* show up.

            It's not possible to select images any more?


            The url of the image link is: javascript: nm_window_image_new('ico','form_edit',%20'fld_img' , ''); nm_form_modified()

            On header/footer the link does work but shows only the plain link, w.o. nm_form_modified() part, so I guess thats the problem.
            Thanks for reporting.

            It was a front-end issue but it was something else that wasnt visible.
            Its working as intended now, the fix will be avaliable within the next updates.
            Last edited by John L. Santos; 01-06-2015, 02:22 PM.
            Regards,
            Cavadinha

            Development Team
            Netmake - IT Solutions

            Comment


            • #7
              Originally posted by JH777 View Post
              Problem with SQL error when inserting new record on form with multiupload image field remains. Please fix this.
              Hello,

              The problem was simulated locally and registered in our system. We are providing the fix in the next updates.
              Best Regards,
              John L. Santos

              Bug Tracker Team
              NetMake - IT Solutions

              Comment


              • #8
                Still have error

                can anyone fix this error????????!!

                Comment


                • #9
                  Firstly your attachment "link" is broken.

                  Secondly, as John said the fix will appear in subsequent updates, i.e. they have it fixed but have not yet deployed an update for it.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by adz1111 View Post
                    Firstly your attachment "link" is broken.
                    Link works for me opening an image.

                    Secondly, as John said the fix will appear in subsequent updates, i.e. they have it fixed but have not yet deployed an update for it.
                    ^
                    This
                    /Giuseppe

                    Professional Scriptcase Services
                    Some Customers opinions

                    Comment


                    • #11
                      If I click on the link I get:

                      vBulletin Message
                      Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

                      Comment


                      • #12
                        Here you have the image.

                        error.png
                        /Giuseppe

                        Professional Scriptcase Services
                        Some Customers opinions

                        Comment


                        • #13
                          Have this problem about multi upload SQL error been fix? I have the same problem, I'm using Version 8.00.0039.

                          Please advice, thank you.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by lesliez View Post
                            Have this problem about multi upload SQL error been fix? I have the same problem, I'm using Version 8.00.0039.

                            Please advice, thank you.
                            If you think is a bug please post in bugs forum, don't revive old threads from old updates.
                            /Giuseppe

                            Professional Scriptcase Services
                            Some Customers opinions

                            Comment

                            Working...
                            X