Announcement

Collapse
No announcement yet.

ScriptCase v8.0.035 (03-19-2015 20:20)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ScriptCase v8.0.035 (03-19-2015 20:20)

    New functionalities

    - Added support for Ajax processing in the dynamic filter.
    - Added support for using "all" with capital letters in the records per page option.


    Specific correction

    - Fixed problem in ordering of the CSV export in Grids with ORDER BY defined in the SQL settings.
    - Fixed the problem at the "onHeader" event behavior in the Report PDF applications.
    - Fixed problem with the message "Do you want to save?" when select a theme "Only horizontal" in the menu application.
    - Fixed problem in the profiles block when excluding created templates.
    - Fixed problem in the option behavior "Character quantity to display" to interpret HTML content.
    - Fixed problem in the onBlur event behavior when used in a field, then clicking a button.
    - Fixed problem in the behavior of numeric fields with calculator using onBlur event.
    - Fixed problem in the view to positioning the label to define the block with consecutive fields.
    - Fixed problem when clicking to add a record in a master / detail via mobile devices.


    Bug

    - Fixed the problem hint fields HTML image in control applications.
    - Fixed the problem when using the option to show "All" in the records per page.
    - Fixed problem in the description for number of cells in the header and footer of the PDF Report application.
    - Fixed problem when changing a block display, affecting the configuration of other blocks.
    - Fixed problem when creating calendar when we add all privileges to a new user.
    - Fixed the problem removing report columns design from the Application List.
    - Fixed the problem when removing Generation status column in the Application List report.
    - Fixed problem in the configuration of the blocks, when a block is deleted.
    - Fixed problem using global variables in the table name in the SQL settings.
    - Fixed problem when entering accented files with umlaut in document upload fields (database).
    - Fixed the problem changing decimal type of fields at the onBlur event.
    - Fixed problem in the exclusion of fields through the Database Builder.
    - Fixed problem in the fields of behavior with an initial focus using onChange event.
    - Fixed problem in the side menu behavior when creating a static break.
    - Fixed duplicate problem when editing links.
    - Fixed problem in the folder titles display in the tab application in Chrome and Opera browsers.
    - Fixed the problem with the back button behavior when there is a link in iframes.
    - Fixed PDF export problem of horizontal forms using custom label group.
    - Fixed problem to preview XLS export in the summary.
    - Fixed problem in the empty filter behavior with date fields in the advanced search.
    - Fixed problem when entering values in the footer of the applications.
    - Fixed problem in the behavior of the number of lines in horizontal forms.
    - Fixed issue in the creation of items in "My Toolbar".
    Best Regards,
    John L. Santos

    Bug Tracker Team
    NetMake - IT Solutions

  • #2
    Remember to do a full backup of SC folder prior to update
    /Giuseppe

    Professional Scriptcase Services
    Some Customers opinions

    Comment


    • #3
      This new version fixed my problem with events in grids.
      Thank you very much

      Comment


      • #4
        I updated my SC to .00035 but i am seeing a bug.
        i have a grid detail with a field type numeric with two decimals. i have configured Auto-complete with zeros TO YES. But when i enter a value. SC split my number with bad decimals. example if i write 250, SC take 2.50.

        Before versions SC, It field worked fine.

        Comment


        • #5
          If i enter a value with 3 digits, SC changes the value to ONE WHOLE AND TWO DECIMALS. example 250 is converted to 2.50.

          Comment


          • #6
            I agree with alvagar.

            Iit looks like the Digital Grouping settings are broken. The behaviour described is what you see normally if Digital Grouping is enabled. I switched it off months ago as it was confusing. It is still disabled, but after this update that setting seems to now be enabled regardless of whether you have it on or off.

            Comment


            • #7
              Hello,

              The problem was simulated and reported to our development team. Once it is fixed, we will be available through the update as soon as possible.
              We conducted tests in the previous version and the problem was already happening, so it was not a side effect of the released update.
              Best Regards,
              John L. Santos

              Bug Tracker Team
              NetMake - IT Solutions

              Comment


              • #8
                Thanks John

                Comment


                • #9
                  adz1111 i tried disabled but it did not work.

                  Comment


                  • #10
                    I know. That's my point. It used to work. Now that switch has no effect. John says it wasn't the last update that did it though. The bug crept in before that. I just hadn't noticed.

                    Comment


                    • #11
                      I considere as "HIGHT priority". My users are not comfortable with this problem.

                      Comment


                      • #12
                        Hello

                        IT's VERY HIGH PRIORITY, my customers just informed me !!!!!!!

                        Hope SC will react ASAP
                        Thanks

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by nacyil View Post
                          Hello

                          IT's VERY HIGH PRIORITY, my customers just informed me !!!!!!!

                          Hope SC will react ASAP
                          Thanks
                          hi, just remove the "," from "Digit Grouping Separator", make it blank, it will work.

                          Comment


                          • #14
                            Hi MikeDE, I tried of way you say, but It did not work.
                            This is a screenshot of my SC. If i Need Modify something Please tell me.
                            Attached Files

                            Comment


                            • #15
                              (I tried changing Digit grouping and Auto-complete with zeros TO YES - NO )
                              The problem occurs when I enter 3 or more digits.

                              Comment

                              Working...
                              X