Announcement

Collapse
No announcement yet.

blocks border

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • blocks border

    Hello,

    I have a form and in detail linked a grid (blocks1/blocks2). I already edited themes with form and grid (Content,Block etc), but I can't change the border color with custom form or grid theme. I would like to remove it, but no matter what setting I edit it does not update.

  • #2
    Could it be that you have to look into the templates? That's the only thing you didn't mention.
    Albert Drent
    aducom software netherlands
    scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
    www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

    Comment


    • #3
      I am not quiet sure what you mean...when I change the css with themes, I can see changes right next to themes window, but my applications do not update. I am not talking about template, I am talking about custom grid and form themes that I have applied. Some seetings do update, but border with blocks is not.

      Comment


      • #4
        scriptcase11.jpg

        Actually I am trying to remove the border, but in this case I changed the color to red. With my applications this border color is not being updated.

        Comment


        • #5
          must be cache related...after system restart it's working...

          Comment


          • #6
            Hello,

            Are you re-generating those applications?

            edit: oh, ok! I'm glad you were able to solve the issue.

            regards,
            Bernhard Bernsmann

            Comment


            • #7
              well, kind of...i managed to edit the border and i do see changes clearing the cache. But there seems to be an inside border with each block (Theme Chromo) that has grey color. Have to check if I missed some css, but I think I edited all border css.

              Comment


              • #8
                So actually it is not solved. It's pretty unclear to me what all the properties in the css are. Especially if you set the advanced options. It's a matter of trial and error. Some better docs are required here. It's a complete sudoku to me. It's solvable, but only if you invest huge amount of time.
                Albert Drent
                aducom software netherlands
                scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
                www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

                Comment


                • #9
                  well...I did edit the css, re-generated all Applications, deployed...no changes...have to check if I need to restart my PC...from what I know, changing the colors of a graph with css stoped working for some reason. I reported this some weeks ago.

                  Comment


                  • #10
                    Hello,

                    Have you changed successfully the border color?

                    Could you please post a screenshot of the application that isn't working properly running? So I can forward it to our bugs team..

                    regards,
                    Bernhard Bernsmann

                    Comment

                    Working...
                    X