Announcement

Collapse
No announcement yet.

Importing from v6 generates SQL string with error in form application

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Importing from v6 generates SQL string with error in form application

    Hi!
    I have importet some applications from sc v6 into the v7.
    The grids are OK, but none of the forms work.

    Turning on error messages, I see that a ' is missing in the generated code. Here are my errors:

    pdo-sqlsrv): SELECT Typename, Manufacturer, Serialnumber, Typenumber, EquipmentType, OperatingSystem, CompanyUser, CompanyDepartment, CompanyPurchaseNumber, EQnumber, ID, convert(char(23),CreatedDate,121), CreatedBy, Status, OSlicensekey, Comment from EquipmentList WHERE (ID = 393') order by ID

    105: [Microsoft][SQL Server Native Client 10.0][SQL Server]Unclosed quotation mark after the character string ') order by ID '.
    ADOConnection._Execute(SELECT Typename, Manufacturer, Serialnumber, Typenumber, EquipmentType, OperatingSystem, CompanyUser, CompanyDepartment, Company..., false) % line 1085, file: adodb.inc.php

    ADOConnection.Execute(SELECT Typename, Manufacturer, Serialnumber, Typenumber, EquipmentType, OperatingSystem, CompanyUser, CompanyDepartment, Company...) % line 3961, file: form_equipmentlist_apl.php
    form_mirosequipmentlist_apl.nm_acessa_banco() % line 1136, file: form_equipmentlist_apl.php
    form_mirosequipmentlist_apl.controle() % line 1539, file: form_equipmentlist.php

    Please help with correcting this!

  • #2
    Please, show your Where-Condition at form settings / sql ...
    Best regards: - Reinhard -

    I use ScriptCase 8 Enterprise Edition, Version 8.(latest)

    Comment


    • #3
      Hello,

      Please contact our support regarding this issue. Our chat is active on workdays from 8:00am to 6:00pm, and our ticket system is always available.

      regards,
      Bernhard Bernsmann

      Comment


      • #4
        I manage to solve this just by changing SQL driver fro PDO to "SQL server"
        Probably you need to test the PDO driver som more..

        Comment

        Working...
        X