Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pictures save correctly on blob file but don't display

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pictures save correctly on blob file but don't display

    After try to load a picture from file to a picture area on form, I have this error after save it (attached).
    Scriptcase 7, php 5.4 on windows 7
    Attached Files

  • #2
    It is a bug SC http://www.scriptcase.net/forum/show...duction-server

    Comment


    • #3
      Well, I couldnīt load and show anything in localhost.
      If I find any solution will be report.

      Thanks

      Comment


      • #4
        Hello,

        I have reported this issue to our bugs team for further testing.

        regards,
        Bernhard Bernsmann

        Comment


        • #5
          I have the same problem also. Picture loaded up and saved correctly, but when I go back and look at the image, it becomes a black box!
          Please help!

          Thanks
          GT

          Comment


          • #6
            Originally posted by geotsv View Post
            I have the same problem also. Picture loaded up and saved correctly, but when I go back and look at the image, it becomes a black box!
            Please help!

            Thanks
            GT
            Hello,

            Are you working with SC 7 or 7.1? Is the issue happening on your development or production environment?

            regards,
            Bernhard Bernsmann

            Comment


            • #7
              I am working with SC 7.01.0004. It is happening in my development environment.

              Thanks
              GT

              Comment

              Working...
              X