Announcement

Collapse
No announcement yet.

[SOLVED] Possible Bug in reports with new version

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [SOLVED] Possible Bug in reports with new version

    Hi, have a report type grid with a SQL:

    select
    fieldA
    f_get_ternombre(MyCode, "N") as Name_client,
    FiledC
    from my table
    where ....

    This report worked fine in version 8.0, now with the new verasion i got this error:

    Parse error: syntax error, unexpected 'N' (T_STRING), expecting ']' in C:\Program Files (x86)\NetMake\v8\wwwroot\scriptcase\app\PosMS\rpt_ grid_pagos_listado\rpt_grid_pagos_listado_grid.cla ss.php on line 221

    If i edit the file .php, i can see that SC changes the " doubles by ' single quotes

    This is The line 221:

    $this->Cmps_ord_def['f_get_ternombre(MyCode,'N')'] = "";

    I think there is a conflict with single quotes.

    How can i solver it?




  • #2
    Hi, any idea? i need solve this problem urgent!!! (i edited manually the file .php and changed 'N' by "N" and work fine)
    Last edited by alvagar; 12-01-2015, 11:35 AM.

    Comment


    • #3
      I create a new report with the SQL and it work fine. I think thtat the problem is i restore a backup of SC 8.0 to 8.1 and ALL my reports have this functions fail.
      Does exists any way for recrate the old reports as like 8.1?

      Comment


      • #4
        One minor comment. Often you will see an error at line x.. Mostly the error is on the line BEFORE.

        Comment


        • #5
          Hi, rr i can fix the problem, BUT deleting the field and putting it again. Thanks you

          Comment

          Working...
          X