Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with deployment

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem with deployment

    Hello

    I have problem with deployment, I create simple application and want to deply it. I choose typical, with lib and common files, choose initial application, and save to zip
    Download it and unzip on debian in my home directory.
    When I try to accsess it
    http://10.0.0.30/~zloty/index.php it redirect it to http://10.0.0.30/~zloty/app_Login/ (i create login application from security module)
    and show library not found /home/zloty/publ/prod but correct directory is /home/zloty/public_html/prod I test it on two servers? what can happend. It works on server when I create it but I got the same error on two other servers.

    Why it change directory? I didn't wrote on any configuration those directory.

  • #2
    I think you selected the wrong startup file.

    Mine is http://domain_name_or_ip.com/control...trol_login.php and it work fine.

    Comment


    • #3
      But
      app_Login is described as Login - Initial Application


      Anyway I change it to simple form and I got the same error "can't find library" and directory is other then real.


      I have those appliactions.

      Ascendant Application - Friendly URL - Description - Creator - Generation - Status Options
      app_change_pswd Change Password admin 02/04/14 20:40 updated Run Edit Copy Rename

      app_form_add_users Add users admin 02/04/14 20:40 updated Run Edit Copy Rename

      app_form_edit_users Edit Users admin 02/04/14 20:40 updated Run Edit Copy Rename

      app_grid_sec_users Grid of the users admin 02/04/14 20:40 updated Run Edit Copy Rename

      app_Login Login - Initial Application admin 02/04/14 20:40 updated Run Edit Copy Rename

      app_menu Menu admin 02/04/14 20:40 updated Run Edit Copy Rename

      app_retrieve_pswd Retrieve Password admin 02/04/14 20:40 updated Run Edit Copy Rename

      Comment


      • #4
        Are you using Linux server?

        If so, please make sure all folders are in chmod 755 rights.

        For initial stage, make sure the conf folder are in chmod 777 rights.

        After setup the databases connection completed, you MUST set the rights back to 755 for conf directory for security reason.

        Hope this help.

        Comment


        • #5
          Yes it's debian, I change all files to 777 and the same. Anyway I test this package on other unix server and it works. Then probably it's problem with apache2. Which modules should be enabled?

          On one debian I have standard configuration and it doesn't work , on other it's hosting from internet it is unix and it is working, but I don't know which modules are enebaled.

          Comment


          • #6
            Originally posted by zlotyx View Post
            Yes it's debian, I change all files to 777 and the same. Anyway I test this package on other unix server and it works. Then probably it's problem with apache2. Which modules should be enabled?

            On one debian I have standard configuration and it doesn't work , on other it's hosting from internet it is unix and it is working, but I don't know which modules are enebaled.
            Please note. Only FOLDER need to have 0755 rights. FILE remain 0644 is good enough.

            Change to 0777 might allow anybody to write to your system.

            Maybe you can try to create one file in both of your servers with content (actually you're already have this file in the _lib directory named info.php)

            <?php
            phpinfo();
            ?>

            Compare the output and see what is missing on the Debian server.

            HTH.

            Comment


            • #7
              Problem solved, in apache was symlinks to other folder and library don't want work, when I move it to other directory without symlinks it's start working

              Comment


              • #8
                Maybe you can try to make one computer file in both of your web servers with the same content. But i think if you could try and create Quality content it would have been really work great on your custom website design.
                Last edited by OliveAlbert; 02-22-2014, 05:09 AM.

                Comment

                Working...
                X