Announcement

Collapse
No announcement yet.

Language settings after deployment

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Language settings after deployment

    Hello I have project and in locales is set German language. And all works during test. But after deployment I set connaction and there are on English, Portguise, and Spanish language. And After setup connection I have problem wihth special characters. When I can add languages to production enviorment.

  • #2
    That the initial admin is in those languages is not a real issue imho as you only need to do that once and it's not for end-users. The problem with characters looks like a database issue. Do you have the correct codeset in production?
    Albert Drent
    aducom software netherlands
    scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
    www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

    Comment


    • #3
      In locales I set German as default, in db connection I can't choose any language settings. When I build application everything works ok, I connect to the db1, and then deploy application and also I connect to db1, but production_configuration I see only English, Portugese and Spanish. Connection is made to the same database on which I create this application.

      In application I made in Events onAfterInsert
      $check_sql = "
      insert into orders_cor_products (orders_id,
      products_id,
      products_model,
      products_name,
      products_price,
      final_price,
      products_tax,
      products_quantity)
      SELECT (select max(orders_id) from orders_cor),
      products_id,
      products_model,
      products_name,
      -products_price,
      -final_price,
      products_tax,
      -products_quantity
      FROM `orders_products` WHERE `orders_id`={orders_id_parent}";
      sc_lookup(rs, $check_sql);

      and in scriptcase build works ok, but on production enviorment it copy without special characters?

      Comment

      Working...
      X