Announcement

Collapse
No announcement yet.

Post to production issues since the last SC8 update

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Post to production issues since the last SC8 update

    This is now the 2nd time this has happened in the past 2-months and it took over 2-weeks in March for the correction to be advised and then another week for it to be corrected.
    PLEASE NOTE ALL PREVIOUSLY POSTED APPLICATIONS WORK, AND ALL SIT IN THE SAME DIRECTORY ON THE SERVER.

    A brand new application has been created and a final compile done.
    The compiled zip file was manually downloaded, unzipped, then manually uploaded to production
    When trying to run the application, an error code 500 is presented. (This is 100% caused by SC since all other previously posted applications work perfectly)
    Since no NEW libraries or other were created in this new application, nothing from the _lib folder was copied through to production

    We were supposed to go live today at midnight and now we have to advise our clients and market this is not going to happen.

    Please can someone tell me what has been changed in the automated weekly updates from SC that has caused this, and how to fix it.

  • #2
    Go to Apache error_log on your server and see whats causing this error 500, without this info, is dificult to help.
    /Giuseppe

    Professional Scriptcase Services
    Some Customers opinions

    Comment


    • #3
      Found it. You have to replace in production:
      _lib/lib/php
      _lib/lib/js

      Comment

      Working...
      X