Announcement

Collapse
No announcement yet.

[SOLVED] Menu: bug or not?

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [SOLVED] Menu: bug or not?

    I don't know if this is a real bug or not, but since the latest update of scriptcase te menu is displayed differently. Originally I have a full red or black background over 100% width with menu items in them. Now the background is always white and only the buttons are shown in the correct color. So the menubar is broken off at the latest button. I have it in my Aducom instance, but also on the university instance so it's not something local.
    Albert Drent
    aducom software netherlands
    scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
    www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

  • #2
    Hello,

    Issue reported to our bugs team.

    regards,
    Bernhard Bernsmann

    Comment


    • #3
      Hello,

      you can attach a picture to exemplify?

      Thank you!
      Best regards,
      Thomas Soares.
      ScriptCase International.

      Email: t.soares@scriptcase.net
      Visit our Blog: http://www.scriptcase.net/blog/
      Visit out fan page: http://www.facebook.com/Scriptcase

      Comment


      • #4
        You can close this issue. It can be resolved by changing the css which appearantly differs a bit from version 7.
        Albert Drent
        aducom software netherlands
        scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
        www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

        Comment


        • #5
          Hello,

          Thanks for your feedback.

          regards,
          Bernhard Bernsmann

          Comment

          Working...
          X