Announcement

Collapse
No announcement yet.

Whats the heck is with the menu editor?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Whats the heck is with the menu editor?

    Hi,

    changing the menu themes has no effect at runtime ...

    sc_menu_bug.jpg
    Best regards: - Reinhard -

    I use ScriptCase 8 Enterprise Edition, Version 8.(latest)

  • #2
    Another issue on the same matter: if you have menu theme with small arrows showing that there are subs below or next are not displayed in v8.
    Albert Drent
    aducom software netherlands
    scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
    www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

    Comment


    • #3
      Originally posted by aducom View Post
      Another issue on the same matter: if you have menu theme with small arrows showing that there are subs below or next are not displayed in v8.
      What Reinhard means is the button is totally diferent in config, and runtime.
      http://www.scriptcase.net/forum/show...ighlight=theme
      /Giuseppe

      Professional Scriptcase Services
      Some Customers opinions

      Comment


      • #4
        hi guys, i've spend days in this particular matter
        - in sc7 works 95 % good
        - in sc8 is grrrrr

        simply you have the css themes > menu, play there, see the padding the spacing, if you are using tree menu, also double check, here is controlling around 50% of appearance and functionality
        then go to css menu and create your own template from one of the available stuff and adjust as required, i see best works with MAC and scriptscase groups
        finally, control the rest from the menu application settings itselt
        an icon 16x16 using MAC template from css menu on sc7.1 works good with nice alignment and reasonable layout
        in sc8 no matter what you change, doesn't affect
        no need to mention the chache, here plays important rule when changing and testing, Control+ F5 works for me on chrome

        Comment


        • #5
          Hello,

          Have you tried clearing your browser's cache?

          regards,
          Bernhard Bernsmann

          Comment

          Working...
          X