Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bug SC8 ??

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Once upon a time,
    I was a prospect searching for a development tool,
    I found Scriptcase and , oh my God,
    How beautiful it seems,
    I had a lot of interaction with the Scriptcase team,
    they send me email, even Skype with me,
    they wanted to know if all is Ok for me,
    if I'm happy.
    And then,
    I fall into this box,
    The customer box,
    no more interest for me,
    no more email, no response for my question.

    I feel Soooo Looooonely now !!!!! :-(
    Please, please, send me a response,
    tell me that you're still there.....


    Sylvain

    Comment


    • #17
      Originally posted by Ronyan Alves View Post
      Hello,

      Please use other browser ( in google chrome it works correctly ).
      Thanks.
      O' Come-on Ronyan!! Really????? we are now suppose to "dictate" to our clients they MUST use google chrome in order for the project to work?? (give me a break)

      Sylvain, I would like to welcome you to the dark cave called "customer support"... Welcome!
      Last edited by stubuck; 01-09-2015, 01:19 PM.

      Comment


      • #18
        Hi Stubuck
        does'nt seems to be a lot of echo in this dark cave.
        That must mean that we are a LOT in that cave... :-)

        Comment


        • #19
          Hummmm,
          can somebody from Scriptcase respond to that please :when this bug is supposed to be fix ?
          I HAVE to give my client a response, it become very FRUSTRATING that nobody from Scriptcase take the time to answer that simple question !!!

          Comment


          • #20
            Originally posted by stubuck View Post
            O' Come-on Ronyan!! Really????? we are now suppose to "dictate" to our clients they MUST use google chrome in order for the project to work?? (give me a break)

            Sylvain, I would like to welcome you to the dark cave called "customer support"... Welcome!
            No, but not too much people gives compability with IE beause. IE is well knowm browser with its own standards
            /Giuseppe

            Professional Scriptcase Services
            Some Customers opinions

            Comment


            • #21
              I have send this thread to see if it can gets SC's attention.
              Albert Drent
              aducom software netherlands
              scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
              www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

              Comment


              • #22
                Hello,

                I do a test with your code in the version 8.00.0027

                Originally posted by sdanigo View Post
                In a form, format 'Single Row'.
                A field named ok type Checkbox.
                Ajax event onChange NEVER firing, seems to be a bug for me.

                Event onClick is ok.
                In the onClick event, I call a javascript function like this:

                if({ok}==1){
                // Javascript function parameters
                $javascript_function = 'nm_atualiza';
                $javascript_parameters = array( 'alterar');
                // Call javascript function
                sc_ajax_javascript($javascript_function, $javascript_parameters);
                }
                That works BUT, after that, navigating from records to records does'nt work anymore....

                Does someone know if it is a bug from SC or something that I'm doing the wrong way ??

                Thanks

                Sylvain



                And the navigation works correctly in the browsers:
                Google Chrome: 39.0.2171.95 m
                Firefox: 34.0.5
                Internet Explorer: 11.0.9600.17031


                Regards,
                --
                ScriptCase Team

                Comment


                • #23
                  Hi Ronyan,
                  I'm outside office today.
                  Thanks for your response, I give it a try tomorrow and let you know if all is ok.

                  Sylvain

                  Comment


                  • #24
                    Hi,
                    after testing, exactly same problem, does'nt work. :-(

                    Opera Version: 26.0.1656.60
                    Firefox: 34.0.5

                    So, Ronyan, if it works for you, could you give me a test URL so I can see that and understand what I'm doing wrong ?

                    Sylvain

                    Comment


                    • #25
                      Ronyan ???
                      Well, I don't know what to do anymore.
                      I have a special request for you Albert (as you seems to have some kind of power on Scriptcase) : can you test that piece of code and tell me if it works ? I know it is time consuming for you but I'm quite "desesperate" now as it seems to work with Ronyan and not for me.....

                      To be clear, here is a screenshot:

                      2015-01-14 12-06-39.png

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by sdanigo View Post
                        Ronyan ???
                        Well, I don't know what to do anymore.
                        I have a special request for you Albert (as you seems to have some kind of power on Scriptcase) : can you test that piece of code and tell me if it works ? I know it is time consuming for you but I'm quite "desesperate" now as it seems to work with Ronyan and not for me.....

                        To be clear, here is a screenshot:

                        [ATTACH=CONFIG]1680[/ATTACH]
                        Can you share (privately if you want) an export of the project and a DUMP to recreate the database?
                        /Giuseppe

                        Professional Scriptcase Services
                        Some Customers opinions

                        Comment


                        • #27
                          @Giu
                          Hi,
                          thanks for your response. Not sure I want to share the whole project (clients won't be ok with that) but may be just the app. that cause the problem is enough for you ?

                          Thanks again

                          Sylvain

                          Comment


                          • #28
                            As long as the one app can run stand alone and shows the problem. We are all volunteers, I don't mind looking into problems of others but having a software company of my own I can't afford to put endless time into that. So don't expect us to 'play' with your app to get it running and then try to find out what's going wrong.
                            Albert Drent
                            aducom software netherlands
                            scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
                            www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

                            Comment


                            • #29
                              Hello,

                              It's already reported to the tests department, to verification and correction.
                              Thanks.
                              --
                              ScriptCase Team

                              Comment


                              • #30
                                @aducom
                                Hi Albert, I understand that you don't have time to play with and debug other applications.
                                That's not my demand.

                                As I have this problem since a lot of time now, and as Ronyan first says it was a bug under consideration then that this bug was solved with version 8.00.0027 of scriptcase, I just want to know if other people than me have this kind of behavior. If not, if I'm the only one, it mean that it is a problem from my side and I have to solve it.

                                But, due to last post of Ronyan
                                Hello,

                                It's already reported to the tests department, to verification and correction.
                                Thanks.
                                It become less clear now that that was working with version 8.00.0027.
                                I will wait for response from Scriptcase to confirm now if it is working or not, and , if not, when they expect it to work.

                                Thanks again Albert (and all of you that take time to respond)

                                Sylvain

                                Comment

                                Working...
                                X