Announcement

Collapse
No announcement yet.

PDF BIG PROBLEM ! No more Pos Y in the interface !

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PDF BIG PROBLEM ! No more Pos Y in the interface !

    See that, no more pos Y in the PDF !!!!

    Grrrr!!!!! I have to deliver my client today !!!

    2015-01-26 12-14-14.png

    Tested in firefox and opera .....

  • #2
    Try to clear cache and relogin to SC. All seems fine for me here.
    /Giuseppe

    Professional Scriptcase Services
    Some Customers opinions

    Comment


    • #3
      Hi Giu,
      no, same problem, clear cache, disconnect from SC, power off computer and exactly the same..... :-(

      Comment


      • #4
        If I create a new PDF, all is ok. Problem occurs when trying to edit an already existing one ...

        Comment


        • #5
          seems something registered with that particular PDF as for the others, the problem don't appear....

          Comment


          • #6
            Try to export and reimport the application
            /Giuseppe

            Professional Scriptcase Services
            Some Customers opinions

            Comment


            • #7
              Hi Giu,
              export and reimport and that works now......
              But it' s nothing to reassure me......

              Thanks

              Sylvain

              Comment


              • #8
                Im glad it worked and you are in time to deliver to your customer.

                Maybe some field went craazy and reímport recreated all.
                /Giuseppe

                Professional Scriptcase Services
                Some Customers opinions

                Comment


                • #9
                  Hi Giu,
                  thanks for your support. Very appreciated . :-)
                  I dig more into the problem and found what is (could) be the origin of the problem:
                  I made a change setting the pdf to 'save by records' instead of 'save by page'.
                  If you do that, Y pos disappear.
                  I switched back and Y pos never re appear.
                  It seems that something was left from the previous configuration, but only in that pdf.
                  This PDF is the only one which have bacground image (it is the only difference I can see with my other PDF)
                  I tryed it again (on other PDF) but was not able to reproduce the problem. So it is a mistery for me.

                  Thanks again

                  And yes, I could deliver so all is ok for today() . :-)

                  Comment


                  • #10
                    I have had similar problems with Scriptcase forms when making changes. It does seem re-creating apps fixes most of these problems.

                    But as you say with your PDF app, that sometimes when a change is made and then changed back again that sometimes weird things like this happen.

                    Comment


                    • #11
                      No exactly, I found your problem.

                      WIth Settings -> Type -> Records per line, Y don't works.

                      http://www.scriptcase.net/docs/en_us...eport/settings
                      /Giuseppe

                      Professional Scriptcase Services
                      Some Customers opinions

                      Comment


                      • #12
                        Hi Giu

                        I dig more into the problem and found what is (could) be the origin of the problem:
                        I made a change setting the pdf to 'save by records' instead of 'save by page'.
                        If you do that, Y pos disappear.

                        I switched back and Y pos never re appear.
                        It seems that something was left from the previous configuration, but only in that pdf.......
                        I've seen that, but my problem was that Y never re appear, even after switch back.

                        All came to normal after exporting and reimport my app.


                        Sylvain

                        Comment


                        • #13
                          Oh, sorry, didn't readed this. Then maybe application is corrupted.

                          I had a problem some days ago, about some code don't updating a field, without explication, recreated the form and worked as expected.
                          /Giuseppe

                          Professional Scriptcase Services
                          Some Customers opinions

                          Comment

                          Working...
                          X