Announcement

Collapse
No announcement yet.

problem with deploy on website

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • problem with deploy on website

    Hello
    I'm trying to deploy my application on server with hosting service (IIS and mysql) and i have some problem
    with the session variables. I loss the value between a control application and the menu that call by default a form application. Is the problem caused by the file php.ini? Is it possible solved the problem?
    thank you very much
    bye
    giovanni

  • #2
    I think that the problem is caused by an error somewhere in your application. Try to deploy to a local wamp installation to see if this is the case. We are running on IIS with Scriptcase applications for years without problems.
    Albert Drent
    aducom software netherlands
    scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
    www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

    Comment


    • #3
      Thank you for the quick answer. Sorry but i'm a beginner: what is a wamp installation?
      In local, with my IIS, works all very well.

      Comment


      • #4
        Hi
        I solved the problem
        thanks

        Comment


        • #5
          A wamp is a local installation of a mysql and php environment. You can emulate production on that before uploading. We use that often.
          Albert Drent
          aducom software netherlands
          scriptcase partner, reseller, support and (turn-key) development
          www.scriptcase.eu / www.scriptcase.nl

          Comment

          Working...
          X