Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deployment on ubuntu server 14.01

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Deployment on ubuntu server 14.01

    I just deployed a scriptcase 8 application on an ubuntu 14.01 server (LAMP).
    When i want to start the configuration server/apps/_lib i only get a white page ?!?!
    The permissions are all recursively set to 777, so should not be a problem.

    What can it be ?
    For what should i take care ?

    best regards

    Siegmar

  • #2
    Does the Zend guard influences the run time enviroment ?
    We found that zend guard only works up to PHP 5.4 Ubuntu 14.01 server (LAMP) installs PHP 5.5 !

    Siegmar

    Comment


    • #3
      It has to be PHP 5.4.

      See requirements here:
      http://www.scriptcase.net/v8_tutoria...2&conv=3&ln=en


      jsb

      Comment


      • #4
        But is the zend guard needed also for the deployment ?
        I think only for Scriptcase development, or ??

        Comment


        • #5
          Ooops!
          Sorry I misread your first post.
          No, ZendGuardLoader is not needed on production server, only for development.
          Also the php version on production is more or less (depending on the functions used) irrelevant.

          Did you try the full path: server/project/_lib/prod/lib/php/nm_ini_manager2.php

          jsb

          Comment


          • #6
            In addition i suggest to change permissions and owner. I use this shell command.

            Code:
            find . -type f -exec chmod 644 {} +
            find . -type d -exec chmod 755 {} +
            chown -R www-data:www-data *
            Giorgio Bravi
            Dolphin Software & Thinkware
            www.dolphin.it

            Comment


            • #7
              Hello,

              Try with the url:
              http://server/project/_lib/prod/lib/php/index.php
              --
              ScriptCase Team

              Comment


              • #8
                Originally posted by Ronyan Alves View Post
                Try with the url:
                That works but the real problem is, that SC in the directory put a index.html and a index.php. Depending on the configuration of the webserver either the index.html or index.php file which is loaded at first. If the index.html loaded first, a blank site occurs ...
                Best regards: - Reinhard -

                I use ScriptCase 8 Enterprise Edition, Version 8.(latest)

                Comment


                • #9
                  Hello Mr siegmarzaske,
                  i need your help about project deployment.
                  i also deployed my project under ubuntu 14.1, and have the message : "unauthorized use" and i am blocked since weeks.
                  i see that you have deployed your project successfully, can you answer me?
                  - your scripcase envirronement is windows or linux, is there any problem when the production an deployment systems are different??
                  - have you already the message "unauthorized use" ?
                  - to deploy application by application what do you do with the _lib folder , you add the contain to the _lib on the server at each time?

                  Best regards.

                  Comment

                  Working...
                  X